Loading Laddar...
 

Intensivutbildning

Vi hjälper dig med att ta ditt körkort intensivt i Motala.

En intensivutbildning är ingen genväg till körkortet, du får lära dig samma teori och lära dig samma moment i körningen.
Du tappar inte körvanan i samma utsträckning och du blir mer motiverad när körprovet finns inom räckhåll att plugga mycket teori.

En intensivutbildning kan passa dig som har:

  • möjlighet att komma igång snabbt
  • tid att avsätta några veckor i ditt liv
  • "fastnat" på teorin eller körningen

Du behöver tänka på att du har:

  • körkortstillståndet klart
  • tid dagligen till körkortsutbildningen
  • ekonomisk möjlighet att betala utbildningen på kort tid
  • inte allt för svårt för att lära dig

Hur många körlektioner du behöver ta beror på dina förkunskaper och förutsättningar.
Vi siktar på att du kör 1-2 lektioner om dagen. Har du aldrig kört bil och inte har någon att öva med kan du uppskatta att du behöver köra upp till ca 30-talet lektioner i en stad stor som Motala. Har du någon som stödjer dig så att du får repetera det du lärt dig på lektionerna behövs det färre lektioner.

Vi har teori två kvällar i veckan under tre veckor. Har du grundkunskaper och kan köra bil till viss del kan vi lägga din utbildning på 2 veckor, har du inga grundkunskaper av bilkörning lägger vi din utbildning på 3 veckor. Du gör dina tester via inloggning på internet på bilskolan eller där du befinner dig.

Vi reserverar ett uppskattat antal körlektioner, riskutbildning del 1 & 2 samt bokar tid för prov på Trafikverket i början av vår kontakt.

Antalet körlektioner som reserveras till dig kan förändras under utbildningens gång, körlektioner kan bokas av om det visar sig att
utbildningen går fortare fram än beräknat och körlektioner kan bokas på vid behov om du har svårare för dig en beräknat. Det är viktigt att vi är flexibla för att du ska få maximal utbildning med minimalt antal lektioner.

Att du går en intensivskurs hindrar dig inte från att börja läsa teorin på distans om du önskar det. Om du inte bor i Motala, men vill börja läsa teori innan du kommer hit så kan vi skicka material till dig. Hör av dig till oss så fixar vi det.

Vi föreslår att du kontaktar Hotell Östermalm som är ett hotell centralt placerat
i Motala.

Rum finns i olika prisklasser.

Hotell Östermalm 
Adress:
Östermalmsg. 20
591 35 Motala
Telefon: 0141-21 99 00
E-post: info@hotellostermalm.se