Loading Laddar...
 

Jobba hos oss

 

 

Trafiklärare söks till Motala

Bilskolan Mitt i Stan är en modern och fräsch trafikskola centralt belägen i Motala. Skolan startades upp i februari 2012 och sedan dess har verksamheten bara vuxit. Förnärvarande är vi fyra trafiklärare och en kontorist som arbetar tillsammans på Bilskolan.
Vi är Guldmedlemmar och jobbar med den senaste tekniken och det fräschaste materialet från STR. Vi använder oss av det digitala utbildningskortet så att elever och handledare enkelt kan se vad vi gått igenom på lektionerna och lätt kan träna vidare hemma. Våra elever bokar på och av sina lektioner smidigt via nätet och även via skolan.

Vi vill nu utöka verksamheten med ytterligare en trafiklärare och söker därför dig som brinner för trafikskoleyrket precis som vi. Du ska ha nära till skratt och vara social, ansvarstagande och självständig. Du ska vilja vidareutvecklas tillsammans med oss.
Tjänsten är en provanställning på 80-100%, dina arbetstider går att påverka. Förhoppningsvis kommer vi att trivas bra tillsammans, då övergår tjänsten till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal. Givetvis sörjer vi för din penision.

På vårat företag prioriterar vi mångfald.

Vi utbildar i behörigheterna B med tillhörande Riskutbildningar och introduktionsutbildning, B96 och BE samt mopedutbildningarna Förarbevis och AM. Du kommer att undervisa i både teori och praktik i de utbildningar du har behörighet för.
Erfarenhet är inte ett krav då det finns utvecklingsmöjligheter på skolan för dig även utan, men fler behörigheter är meriterande.
Vårt krav är att Du som söker tjänsten är utbildad trafiklärare och godkänd av transportstyrelsen.

Maila oss ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du tycket att vi ska anställa just dig. Bifoga även ditt CV.


Vår mailadress är: kontakt@bilskolanmotala.se

Med vänliga hälsningar,

Thomas och Ann

Bilskolan Mitt i Stan Motala AB
Drottningg18
591 35 Motala